Nem vegansk raw lasagne baseret på planter
Tid i alt: 20 minutter Giver: 10 små kvadratiske lasagner
DU SKAL BRUGE:
- 1 squash
Tomat sauce:
- 1 rød peberfrugt
- 3-4 store tomater
- ½ squash
- Frisk basilikum
- Frisk oregano
Bechamel sauce:
- 1 avocado
- ¼ blomkålshoved
- ½ squash
- 1 dl nødder (jeg brugte ½ cashewnødder ½ pinjekerner)
Pynt:
- Fint snittet tomat
- Fint hakkede nødder
- Frisk basilikum
Lasagne fremgangsmåde:
Skær squashen i tynde lag som lasagne plader.
Hak ingredienserne til tomat saucen groft og blend enten med en stavblender, foodprocessor eller blender.
Hæld saucen i en fin si og lad vandet fra frugterne løbe fra.
Hak ingredienserne til bechamel saucen groft og blend enten med en stavblender, foodprocessor eller blender.
Saml lasagnen som vist på billedet oven for: squash – tomat sauce – bechamel sauce.
Serveres som en forret eller som en salat.
(English on page 2)