Kanelsnegl
Tid i alt: 90 minutter Giver: 20 kanelsnegle
DU SKAL BRUGE:
Dej:
- 5 dl lunken vand
- 3 dl havregryn
- 7-8 dl fuldkorn hvedemel
- 1 moden most banan
- ½ pakke gær
FREMGANGSMÅDE:
Start med at komme havregrynene i en food processor eller blender og blend havregrynene fint.
Kom havremel, vand, gær og en most banan i en skål og rør indtil gæren er opløst.
Lad det stå i 5 minutter.
Tilsæt lidt fuldkornsmel ad gangen og ælt godt så dejen ikke klistere mere.
Lad dejen hæve i ca. 1 time.
Rul dejen tynd og rektangulært – omkring 5 mm tyk.
Kom dadler, 5 bananer, kanel og citronsaft i foodprocessoren og blend indtil konsistensen er ensartet.
Smør cremen ud på dejen i et tykt lag og rul dejen.
Skær kanelsneglene omkring 1,5-2 cm tykke.
Bag i ovnen ved 180*C i 15 minutter.
(English on page 2)